Anlık Bildirim

Apple ve Android tarafındaki pek çok tablet model için klavyeli kılıflar geliştiren Logitech, bu kez evrensel bir kılıf ile karşımızda. Logitech Universal Folio adındaki kılıf 9 ve 10 inç arasındaki tablet modellerini hedefliyor.

Büyük ekranlar için

Kılıfın en önemli özelliği kullanıcıya bir dizüstü tecrübesi yaşatması. Yuvasına oturttuktan sonra Bluetooth üzerinden tabletinize klavyeyi bağlayabiliyorsunuz. Tuşlar arasında 2mm hareket alanı bulunan klavye rahat bir yazım tecrübesi amaçlamış.

İki adet düğme pil ile çalışan Universal Folio, günlük belirli bir saat kullanım altında iki yıla kadar idare edebiliyor. Piller kolay değiştirildiği için sıkıntı yaşanmıyor. Kullanmadığınız zaman klavye kısmını tabletin üzerine kapatıyor ve dış etkenlerden koruyorsunuz. Kılıfın kapasitif bir opsiyonel ekran kalemi de bulunuyor.

Kullandığınız işletim sistemine göre kısa yol veya fonksiyon tuşları atayabildiğiniz tuş takımları barındıran Universal Folio için 60$ fiyat etiketi belirlenmiş. Global satışlara önümüzdeki aylarda başlanması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim