Anlık Bildirim

Nintendo 2DS XL duyuruldu

Konsol pazarında yeniden çıkışın yollarını arayan Nintendo, melez oyun konsolu Switch ile umut tazeledi. Şimdi ise el konsolu 2DS XL ile birlikte boşluk bırakmamaya çalışıyor.

Yeni Switch melez oyun konsolu başarılı satışlara imza atan Nintendo, sürpriz bir taşınabilir konsol daha piyasaya sürdü. Nintendo 2DS XL adındaki yeni model orijinal modele yeni bir tasarım şekli getiriyor.

Aslında yeni bir tasarım şekli demek yanlış olur zira 3DS modelindeki katlanabilir ekran tasarımı kullanılıyor ancak orijinal 2DS modeli bildiğiniz üzere yekpare bir gövde tasarımı arz ediyordu.

Daha büyük ekran

Nintendo 3DS XL modelindeki ekran çözünürlüğü ve donanımı ile aynı olan Nintendo 2DS XL, yine 2 boyutlu grafikler gösteriyor. Biraz daha hafif olan model NFC özelliği ile geliyor. Nintendo 3DS, yeni Nintendo 3DS ve Nintendo DS oyunlarının tamamını oynatan Nintendo 2DS XL beraberinde yeni oyunlar da getiriyor.

Captain Olimar’ın kaçışını anlatan yeni Pikmin oyunu Hey! PIKMIN ve Mii arkadaşlarınızı kendi kişiselleştirilmiş dünyanıza davet ettiğiniz Miitopia, Nintendo 2DS XL ile birlikte yayınlanacak. 28 Temmuz tarihinde satışa çıkacak olan Nintendo 2DS XL konsolunun fiyatı 150$ seviyesinde olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim