Anlık Bildirim

‘LostWinds:Winter of the Melodias’ ile hafif esintiler fırtınalara dönüşüyor



Frontier Developments yapımı LostWinds’in devam oyunu olan ‘LostWinds:Winter of the Melodias’ 3.99$’lık fiyat etiketiyle Appstore’da yerini aldı.

Toku ve Enril'in Mistralis'i kurtarmak için çıktıkları macerayı konu alan LostWinds:Winter of the Melodias’ta ilk oyunundaki hafif meltemler yerini sert fırtınalara bırakmış durumda. ‘LostWinds:Winter of the Melodias’ kaliteli grafiklerine ek olarak sunduğu dinamik aydınlatmaları, anlık yansılamaları ve başarılı gölgelendirmeleriyle özenle betimlenmiş karakterlere ve mekanlara canlılık katarak oyunun atmosferini en iyi şekilde yansıtıyor. Rüzgarı kontrol ederek kahramanımızı yönlendirdiğimiz oyunda kimi zaman bulmacaları çözüyor kimi zamanda düşmanlarımızı etkisiz hale getiriyoruz. Herhangi sanal bir buton bulundurmayan oyun dokunmatik ekranı en iyi şeklide kullanarak ekran üzerinde yaptığımız küçük dokunuşlarla basit bir oynanabilirlik sunuyor.

‘LostWinds:Winter of the Melodias’ sunduğu kaliteli grafikleri, hareketli arka planları, başarılı oyun kontrolleri ve çeşitli çevre betimlemeleriyle rüzgarın fırtınaya dönüştüğü anları en iyi şekilde yansıtıyor. Eğer sizde bir kış melodisinin büyüsüne kapılmak istiyorsanız LostWinds:Winter of the Melodias’a buradan ulaşabilirsiniz 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim