Anlık Bildirim

Lumia 950 ve 950 XL'ın Avrupa satışları başlıyor

Microsoft'un yeni amiral gemisi modelleri Lumia 950 ve 950 XL Avrupa yolculuğuna başlıyor. Windows 10 işletim sistemiyle gelen akıllı telefonların Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli değil.
Lumia 950 ve 950 XL'ın Avrupa satışları başlıyor
 
Microsoft Windows 10 çalışmalarına devam ederken mobil pazarda uzun bir süre sessiz kalmış, daha sonra bu sessizliği Lumia 950 ve Lumia 950 XL modelleri ile bozmuştu. Windows 10 işletim sistemiyle birlikte gelen akıllı telefonlar ABD'nin ardından bu kez Avrupa pazarında boy göstermeye hazırlanıyor.

Almanya, Hollanda ve İspanya'da yaşayan bazı kullanıcılar Microsoft internet mağazası üzerinden siparişlerin açıldığını fark ederek ilk satın almaları gerçekleştirmiş durumda. Olayın ardından Microsoft satın almaları ön siparişe çevirerek talepleri toplamaya başladı ve akıllı telefonların 4 Aralıktan itibaren kargolanacağını duyurdu.
Lumia 950 XL ise Almanya'da stokta kalmamış şekilde gözüküyor ve henüz sipariş verilemiyor. Hollanda'da her iki telefonun da satın alınabilmesi 950 XL'ın da gecikme olmadan Avrupa'ya geleceğini gösteriyor. Siparişlerini Amazon üzerinden veren kullanıcılar ise kısa bir süreliğine 32 GB hafıza kartı ve kablosuz şarj istasyonuna da ücretsiz sahip olabilecekler.

Lumia 950'nin 599 Euro (Bugünkü kur ile 1858 TL), Lumia 950 XL'in ise 699 Euro(Bugünkü kur ile 2168 TL)'dan satışa sunulduğunu belirtelim. Ülkemiz için henüz siparişler başlamadı ancak Microsoft Türkiye sitesinde her iki modelin de listelendiğini ve destek sayfalarının oluşturulduğunu görüyoruz. Bu da akıllı telefonların kısa bir süre içerisinde Türkiye'de de satılacağını gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3577 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsft, lumia 950 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim