Anlık Bildirim

MSI'dan özel tasarımlı GeForce GTX 970 Gaming 100ME ekran kartı

MSI'dan özel tasarımlı GeForce GTX 970 Gaming 100ME ekran kartı
MSI bugüne kadar saatığı 100 milyonuncu GeForce ekran kartı şerefine özel bir model hazırladı. GeForce GTX 970'i baz alan Gaming 100ME (100 Millionth Edition) isimli ekran kartı, Tayvanlı şirket tarafından CES 2015 kapsamında lanse edildi. Yeni kartın en dikkat çekici, GeForce GTX 970 Gaming modeline, Nvidia Yeşili yeni bir renk daha kazandırıyor olması. Fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelecek ekran kartının kesinleşmiş saat hzıları ise açıklanmadı.
MSI'dan özel tasarımlı GeForce GTX 970 Gaming 100ME ekran kartı
Çift fanlı güçlü soğutucusu ile dikkat çeken ekran kartı, arka tarafında MSI'ın Gaming serisini yansıtan ejderhanın işlendiği özel bir metal plakaya da sahip. Bu plaka hem baskı devre kartını koruyor hem de soğutma performansına katkı yapıyor. Henüz ne olduğu belli olmasa da, GeForce GTX 970 Gaming 100ME ekran kartı ile birlikte MSI, özel bir hediye de verecek. GM204 GPU'sundan gücünü alan kart, 256-bit ve 1664 CUDA çekirdeğine sahip.
GeForce özel ekran kartına ek olarak MSI, yine GTX 970 tabanlı ancak daha uygun fiyatlı bir başka model daha duyurdu. En alttaki görselden görülebilecek GTX 970 4GD5T-OC kodlu yeni model, siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu soğutucu ile geliyor. Arka tarafında plaka bulunmayan ekran kartının, saat hızları da henüz açıklanmadı. MSI'ın yeni ekran kartlarının bu ayın sonlarına doğru çıkması beklenirken, tavsiye edilen son kullanıcı fiyatları ise şu an için bilinmiyor. 

MSI'dan özel tasarımlı GeForce GTX 970 Gaming 100ME ekran kartı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4255 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gaming, haber ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim