Anlık Bildirim

MSI'ın GeForce GTX 650 Ti Power Edition modeli detaylandı

Resmi tanıtımı 9 Ekim'de yapılacak GeForce GTX 650 için üreticilerin hazırladığı özel tasarımlı modeller boy göstermeye başladı. Nvidia'nın orta-segmentte elini güçlendirmeyi planladığı yeni model, MSI tarafından farklı tasarım özellikleriyle piyasaya sürülecek. Tayvan merkezli şirketin hazırladığı yeni kartlardan biri olan Power Edition modeline ait detaylar ortaya çıktı.
Cyclone II soğutucusu ile referans tasarımlı modellere göre daha yüksek soğutma performansı sunan ekran kartına, geliştirilmiş hız aşırtma başarımına yönelik olark 3+1 fazlı güç tasarımı eşlik ediyor. Nvidia'nın 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği GK106-220-A1 kodlu grafik yongasından güç alan DirectX 11.1 ve PCI Express 3.0 destekli kart, 128-bit bellek veri yolu ile geliyor.
768 adet CUDA çekirdeğine ve  1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan ekran kartı, 993MHz GPU ve 5400MHz bellek saat hızlarında görev yapıyor. SLI, CUDA, PhysX ve 5. nesil PureVideo motoru gibi özellikleri bünyesinde barındıran ekran kartı, görüntü aktarımı için çift DVI ve HDMI konnektörlerini kullanıyor. Çalışmak için ek güç girişine ihtiyaç duyan ve 6 pin konnektörü ile gelen kartın, önümüzdeki hafta içerisinde satışa sunulması beklenirken, fiyatı ise açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim