Anlık Bildirim

MSI'ın GeForce GTX 670 modeli ortaya çıktı

GeForce GTX 680 modeliyle dünyanın en hızlı grafik yongasını pazara sunan, yarın çıkaracağı GeForce GTX 690 modelinde bu grafik yongasının çiftine yer vererek dünyanın en hızlı grafik çözümüne imza atan Nvidia, bu ay içerisinde Kepler mimarisini kullanan ekran kartlarına yeni modeller ekleyecek. En yüksek performans segmentinde ürün gamını tamamlayan Nvidia, daha alt fiyat segmentleri için hazırladığı yeni modellerini lanse etmeye hazırlanıyor.
Nvidia'nın piyasaya sunacağı yeni model GeForce GTX 670 olacak. Kimi kaynaklara göre 7 Mayıs'ta lanse edileceği konuşulan DirectX 11.1 destekli ekran kartına ilişkin ilk görüntüler MSI cephesinden sızdı. Ortaya çıkan detaylar itibariyle GeForce GTX 670'in OC uzantılı yani hız aşırtmalı versiyonuna ait olan görüntüler, yeni modelin teknik özellikleriyle ilgili bazı detayları da resmiyete kavuşturmuş oldu. 28nm üretim teknolojisiyle geliştirilen GK104 grafik yongasının güç verdiği ekran kartı, 2GB GDDR5 bellek, 1344 paralel işlemci, 112 doku ünitesi ve 32 ROP birimi ile gelecek. 
AMD'nin Radeon HD 7950 modeline rakip olarak konumlandırılması beklenen GeForce GTX 670'in yurt dışında 399 dolar seviyesinden lanse edimesi bekleniyor. Hız aşırtmalı modellerinin 429 dolar ve üzeri fiyatlarla çıkacağı belirtilen GeForce GTX 670 ile birlikte en üst segmentteki AMD ve Nvidia rekabeti yavaş yavaş daha alt segmentlere de yansımaya başlayacak. Yakın zamanda Radeon HD 7900 serisinde fiyat indirimine giden AMD cephesinde ise Radeon HD 7990 hazırlıkları sürmekte.
MSI'ın GeForce GTX 670 modeli ortaya çıktı
MSI'ın GeForce GTX 670 modeli ortaya çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4305 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, msi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim