Anlık Bildirim

MacOS 10.15 güncellemesi, iPad'i harici ekran olarak kullanmaya izin verebilir

Apple'ın masaüstü işletim sisteminin bir sonraki ana sürümü olan macOS 10.15'in, iPad'inizi Mac'iniz için harici ekrana dönüştürmenizi sağlayacak bir özellikle gelebilir.
Apple'ın yaklaşan büyük macOS güncellemesi ile ilgili birçok özellik gündeme gelmeye başladı bile. Bunlardan en önemlilerinden biri de Mac'iniz için iPad'i harici ekran olarak kullanabilme özelliği. 9to5mac'in haberine göre MacOS 10.15 güncellemesi ile artık bu mümkün olacak.

Sidecar özelliği

Gelen haberlere göre MacOS'un yeni sürümü, iPad'inizi Mac'iniz için harici bir ekrana dönüştürmeyi kolaylaştıracak Luna Display'e benzer yeni bir özellik ile birlikte gönderilebilir. 9to5Mac sitesinde yer alan habere göre, macOS 10.15'in bağımsız bir Mac ekranına veya iPad'inize herhangi bir uygulama penceresi göndermenize izin vereceği belirtiliyor.
Sidecar olarak adlandırılan bu yeni özellikle, kullanıcıların iPad'i harici ekran olarak kullanıldıkları durumlarda bile, Apple Pencil ile uygulamalarla etkileşime girebilecekleri bildiriliyor. Ancak bunun net olmadığı, kablosuz çalışıp çalışmayacağı veya kullanıcıların iPad'lerini Mac'lerine bağlamaları gerekip gerekmeyeceği şimdilik belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim