Anlık Bildirim

Makyajlı Kia Sportage tamamen ortaya çıktı

Koreli üreticinin makyaj operasyonundan geçirdiği SUV modeli Kia Sportage, Nürburgring yakınlarında kamuflajsız olarak görüntülendi. Aracın ön ve arka yüzünde küçük değişimler yapılmış.

Makyajlı Kia Sportage tamamen ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
 

Taze bir görünüm elde etmek adına makyaj operasyonundan geçirilen yeni Kia Sportage, kameralar tarafından bu kez kamuflajsız olarak görüntülendi. Koreli üreticinin ufak tasarımsal güncellemeler yapmayı tercih ettiği yeni Sportage, genel hatları itibariyle güncel modele oldukça benziyor. Fakat ön ve arka tarafta yapılan değişimler farkını ortaya koymasına imkan veriyor.

Yeni Kia Sportage modelinde değişimin en yoğun olduğu yerlerden birinin ön yüzü olduğunu söyleyebiliriz. Güncel modele oranla daha köşeli hatlara sahip bir tasarıma yer verilen yeni modelin ön tamponu yeni hava girişleri ve sis farları ile farklı bir görünüm kazanmış. Tampon boyunca ilerleyen krom çıtanın alt bölümdeki sis farlarını da ikiye ayırması sağlanmış. Aracın LED ön farları da yeni bir yapıya kavuşturulurken, kaplan burnu adı verilen ızgara da eskiye nazaran biraz daha öne çıkarılmış.

Yeni Kia Sportage’ın arka yüzünde daha küçük çaplı güncellemeler yapılmış. Stop lambalarının yapısı değiştirilirken, onları birbirine bağlayan krom çıtanın yerini de farlarla uyumlu kırmızı bir şerit almış. Buradan taşınan krom çıta, tampon bölümünde yeniden tasarlanan reflektörlerin arasına yerleştirilmiş. Yapılan bu değişimler haricinde arka yüzün genel yapısı korunmuş.

Aracın kabin tarafına ait tek bir görsel var. Fakat iyi bir açıdan çekilmediği için buradaki değişimi tüm detaylarıyla görmek oldukça zor. Göze çarpan detaylar arasında daha büyük çerçeveye sahip yenilenmiş bir bilgi-eğlence sisteminin bulunduğunu söyleyebiliriz.

Kaputun altında ne gibi bir değişiklik yapılacağı henüz belli değil. Ancak Koreli üretici resmi internet sitesi üzerinden dün yaptığı yazılı açıklamada Ecodynamics+ adını verdiği dizel-hafif hibrid motorunu duyurmuştu. Bu motorun ilk kez yeni Kia Sportage modelinde kullanılacağı belirtilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11004 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
SUV, kia sportage ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim