Anlık Bildirim

Metal kasalı yeni bir Galaxy Alpha yolda

Metal kasalı yeni bir Galaxy Alpha yolda

Samsung'un geçtiğimiz ay lanse ettiği Galaxy Alpha uzun süre tamamen metal kasa olarak piyasaya çıkacağı şeklinde teknoloji gündeminde kalmış ancak cihazın metal bir çerçeveye sahip olduğu görülmüştü. Şimdi ise bu metal kasalı cihazın yolda olduğu bilgileri geliyor. 

Sammobile tarafından elde edilen bilgilere göre Galaxy Alpha ailesine dahil olacak ve SM-A500 model numarasına sahip olacak bu akıllı telefon tamamen metal bir kasa ve çıkarılamayan bataryası ile dikkat çekecek. 

Galaxy Alpha'dan daha permium bir his sunacak olan telefonun donanımı da bazı noktalarda farklılaşıyor. 5 inçe yükselen Super AMOLED ekran 720p çözünürlük sunarken, yongaseti olarak 1.4GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 400 kullanılıyor.
Modelde 8MP çözünürlükte arka kamera ve 5MP çözünürlükte ön kamera yer alırken, 16GB artırılabilir hafıza yanında 2330mAH gücünde bir batarya bulunuyor. Bununla birlikte nabız ölçer, parmak izi okuyucu ve suya dayanıklılık özelliğinden fedakarlık yapılmış. 

Aslında Galaxy Alpha ile eleştirilen noktaların bu modelde giderildiği ve bazı kesintilerle cihazın orta seviyeye yönelik bir hale getirildiği görülüyor. Otoriteler Samsung'un orta seviye modellerini katma değerli ekstralarla desteklemeye devam edeceğini düşünüyor. SM-A500 modelinin gelecek yıl başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
940 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim