Anlık Bildirim

Microsoft Office artık tüm Chromebook'lara indirilebilir

Yazılım devi ani bir karar değişikliği yaparak Office paketini tüm Chromebook'lar için indirilebilir hale getirdi. Belgeleri düzenlemek için ise Office 365 aboneliği gerekli.
Google, 2016 yılında ChromeOS işletim sisteminin Android uygulama desteğine kavuştuğunu duyurmuştu. Bu da tüm Chomebook'ların Google Play Store'daki geniş uygulama koleksiyonuna erişim sağlayabileceği anlamına geliyordu.
Bahsi geçen stratejinin bir parçası olarak Microsoft da harekete geçmiş ve Chromebook'lar için Office paketi de dahil olmak üzere tüm uygulamalarını optimize etmişti. Ancak kısa süre önceye kadar sadece belirli cihazlara bu uygulamalar indirebiliyordu.
Yazılım devi ani bir karar değişikliği yaparak Google Play'de tüm Chromebook'lar için Office verimlilik paketini yayınladı. Yani artık kim tarafından üretilmiş olursa olsun tüm cihazların Play Store üzerinden Microsoft Office'i indirmeleri mümkün.

Belgeleri düzenlemek için Office 365 aboneliği gerekiyor

Bu güzel haberle birlikte bilmeniz gereken önemli bir detay daha var. Ekranı 10.1 inçten daha büyük olan cihazların belgeleri düzenleyebilmesi için Office 365 aboneliği gerekiyor. Bunun Microsoft tarafından tüm platformlarda uygulanan bir gereksinim olduğunu belirtelim. Eğer aboneliğiniz yoksa Office paketi yalnızca bir belge görüntüleyicisi haline gelecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim