Anlık Bildirim

Microsoft hatalı olduğu bildirilen güncelleştirmeyi yayınladı

Yazılım devi Microsoft Windows 10’u bir yandan daha da ileriye taşırken olumsuzlukların da ardı arkası kesilmiyor.
Windows 10 kullanıcı kitlesi büyümeye devam ederken güncel işletim sisteminin güncellemelerle ortaya çıkan sorunları da devam ediyor. Son gelen haberlerdeki sorunlu yama, test kullanıcıları tarafından hatalı olduğu bildirilmesine rağmen son kullanıcılara da servis edildi.

Release Preview Ring’deki kullanıcıların ağustos ayında Windows Insider aracılığıyla Microsoft’u bilgilendirilmesine rağmen yayınlanan güncelleme KB 4512941 olarak kayda geçti. Bing aracılığıyla aramayı devre dışı bırakan kullanıcılarda güncelleme sonrasında arama özelliği cevap vermemeye başlarken Cortana işlemcinin bir çekirdeğini tamamen kullanıyor.

Soruna geçici çözüm 

Çözüm olaraksa şu anda Bing’i yeniden etkinleştirme ve Cortana’yı kapatma önerilmekte. Bununla birlikte Microsoft’un test aşamasındaki kullanıcılarının geri bildirimine rağmen sorunlu güncelleştirmeyi son kullanıcılara göndermeye başlaması tepki çekeceğe benziyor.
Hatırlayacağınız üzere firma geçtiğimiz günlerde test aşamasında iyileştirmeye giderek bir adım daha eklediklerini duyurmuştu. Açıkçası Insider kullanıcılarının uyarılarını göz önünde bulundurmadıktan sonra yeni bir aşamanın pek bir işlevi kalmıyor. Umarız önümüzdeki günlerde Windows 10 güncelleştirmeleri daha iç rahatlığıyla kurulabilir hale gelir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7510 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim