Anlık Bildirim

Bilgisayar sistemleri yanında çevre birimleri konusunda da uzun yıllardır faaliyet gösteren Microsoft, üst seviye segmentinde yer alacak yeni bir klavye modeli duyurdu. Modern Keyboard adındaki klavye alüminyum alaşım ve parmak izi okuyucusu ile dikkat çekiyor.

Premium seviye

Özellikle premium seviyede Surface dizüstü ve bilgisayar cihazlarına sahip olan Microsoft’un yine aynı seviyede çevre birimleri ile bu cihazlarını desteklediğini görüyoruz. Modern Keyboard ve Modern Mouse ikilisi yeni Surface cihazlarına uyan bir tasarım ile geliştirilmiş.

Sayısal tuş takımı ile tam boy bir klavye olan ürün 19.3mm yüksekliğe sahip. Alüminyum alaşım ile klavyeye premium bir hava kazandırılmış. Oldukça hızlı olan parmak izi okuyucusu ise normalde Başlat tuşunun olduğu yerde ve atanmış bir tuş üzerinde geliyor.

Bluetooth ile 10 metre bağlantı mesafesi sunan klavye ayrıca istenirse kablolu olarak da kullanılabiliyor. Tek şarj ile 4 ay civarında kullanım ömrü sunan klavye Windows ve MacOS işletim sistemleri ile uyumlu. Klavyenin fiyatı 129$ ve önümüzdeki aylarda satışa başlayacak. Modern Mouse ise 50$ fiyat etiketi ile bir süredir satışta. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim