Anlık Bildirim

"Microsoft'tan Windows Phone için Samsung'a bir milyar dolar yardım"

'Microsoft'tan Windows Phone için Samsung'a bir milyar dolar yardım'

Microsoft'un Windows Phone ekosisteminde en büyük hakim unsur hiç şüphesiz Nokia. Ekosistemin neredeyse yüzde 90'ını elinde tutan firma pek çok model ile pazarı domine ediyor. Ancak durum diğer üretici ortaklar için aynı değil.

Microsoft, Nokia'yı kesinlikle daha önde tutmayacağını açıklasa da diğer firmaların ekosisteme katkıları sınırlı sayıda kaldı. Ancak Microsoft görünüşe göre tek firmayla yola devam etmek istemiyor.

Murtazin tarafından sızdırılan bilgilere göre Microsoft, Windows Phone cihaz üretimine devam etmesi karşılığında Samsung'a bir milyar dolarlık bir destek vaad etti. Bilindiği gibi Microsoft, Nokia ile yaptığı ilk ortaklık anlaşmasında da 1 milyar dolarlık bir destek sağlamıştı.

İddianın ne kadar doğru olduğu veya Samsung'un buna ne cevap verdiği hakkında şimdilik birşey söylemek zor. Ancak Samsung'un Galaxy S4 LTE ile benzer özelliklere sahip bir Windows Phone amiral gemi modeli üzerinde çalıştığı iddiaları bunu destekler mahiyette. 

Samsung'un Windows Phone ekosistemine çok fazla ağırlık vermemesinin sebeplerinden birisi olarak operatörlerin Android tarafında rekorlar kıran firmanın Windows Phone tarafında aynı çizgiyi tutturamayacağını düşünmesi ve kampanyalarında yer vermemesi gösteriliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1370 kez okundu.
32 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim