Anlık Bildirim

MoviePro uygulaması 3K video kaydını iPhone 6'ya getiriyor

MoviePro uygulaması 3K video kaydını iPhone 6'ya getiriyor

Android tarafında uzun süredir kullanıcıya sunuluyor olsa da iPhone tarafında henüz Full HD çözünürlük üzerinde video kaydı yok ve üçüncü taraf uygulamalar yoluyla bunlar sağlanıyor. 

Donanım olarak iPhone modelleri 4K video kaydına izin vermese de uygulamalar yazılım yoluyla bunu gerçekleştiriyor. Bunun için de modellerin 8MP çözünürlüğündeki kamerasını kullanıyor. 

Uygulamalar hızlı bir şekilde fotoğraflar çekerek bunları sıralıyor ve ortaya video görüntüleri çıkmış oluyor. MoviePro bunlardan birisi. 

Uygulama iPhone 5S için 3072x1728 piksel çözünürlükte (3K) video kaydı imkanı sunuyordu. Uygulama iOS 8 için güncellenerek 120Mbps aktarım hızında iPhone 6 serisi için de 3K video kaydı imkanı sunmaya başladı. Ayrıca Full videoları da varsayılan kamera hızının üç katı olarak 50Mbps seviyesinde gerçekleştiriyor. 

Uygulama ayrıca 30 ve 60 kare/saniye hızında Full HD video kaydı yanında çeşitli kayıt modları arasında da geçiş yapabiliyor. Ayrıca uygulamada sıkıştırmasız ses kullanmak da mümkün. Uygulama 10.5TL fiyat etiketine sahip. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim