Anlık Bildirim

NTT DoCoMo'dan Full HD video çekebilen cep telefonu: Fujitsu F-06B

Japonya'nın önde gelen operatörlerinden NTT DoCoMo, Full HD video kaydı yapabilen su geçirmez yapıya sahip olan cep telefonlarını duyurdu

Japonya'nın önde gelen operatörlerinden NTT DoCoMo, Fujitsu F-06B isimli cep telefonunu duyurdu. NTT DoCoMo'nun duyurduğu telefon sahip olduğu LED flaş destekli 13.2 mp kamerası ile kullanıcılara Full HD (1920x1080) çözünürlükte video kayıt özelliği sunuyor. İki yönlü ekran rotasyonu imkanı sunan tasarımıyla dikkat çeken telefonda 3.5 inç boyutunda 480x854 çözünürlük sunaa dokunmatik ekran yer alıyor. Su geçirmez kasa tasarımına sahip olan cep telefonunda görüntülü görüşme için kullanılacak olan ön kamera da ihmal edilmemiş. NTT DoCoMo'nun duyurduğu Fujitsu F-06B cep telefonun 25600 ISO hassaslığını desteklediği belirtiliyor. WiFi, GPS, bluetooth 2.0 + EDR, microSD kart girişi gibi bileşenler bu telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

NTT DoCoMo'nun duyurduğu 13.2 mp kameralı Full HD video kayıt özellikli ve su geçirmez tasarıma sahip olan cep telefonu Fujitsu F-06B'nin Haziran ayında piyasaya sunulması beklenirken, fiyatı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

NTT DoCoMo'dan 13.2 mp kameralı cep telefonu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim