Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A15'in yeni özellikleri ortaya çıktı

Samsung'un uygun fiyatlı telefonu Galaxy A15'e ait yeni detaylar ortaya çıktı. Samsung'un yeni tasarım dilinin özelliklerini taşıyan telefonun 2024'ün başında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Samsung Galaxy A15'in yeni özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Samsung'un uygun fiyatlı modeli Galaxy A14'ün devam modeli olan Samsung Galaxy A15'e ait yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bir süre önce telefon ait render görselleri ortaya çıkmıştı. Samsung'un yeni tasarım dilini taşıyan telefon düz kenarlara sahip bir kasayla ve damla çentikli bir ekranla geliyor.

Galaxy A15'in muhtemel teknik özellikleri

Teknik özelliklere baktığımızda, telefonun 6.4 inç, 90 Hz LCD bir ekrana sahip olduğu görülüyor. İşlemci tarafında ise giriş ve orta seviye telefonlarda sıklıkla karşımıza çıkan Mediatek Helio G99 platformu kullanılmış. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Batarya tarafında ise 5000 mAh'lik bir pil telefona güç verecek. Kamera özellikleri henüz belli olmasa da önceki nesille aynı 50 MP ana kamera ve 13 MP ön kamerayla gelmesi bekleniyor. 

Samsung Galaxy A15 firmanın Android 14 ile kutudan çıkacak ilk telefonlarından biri olacak. One UI 6 arayüzüyle gelecek olan telefon Avrupa'da 4G ve 5G seçenekleriyle satışa sunulacak. Telefonun çıkış tarihi henüz bilinmiyor ancak 2024'ün başlarında tanıtılması muhtemel görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim