Anlık Bildirim

Netflix, uygun fiyatlı mobil paketini Türkiye’de test etmeye başladı

Netflix, temel aboneliğin yarı fiyatına Netflix'i mobilden izleme imkanı sunan mobil paketini Türkiye'de test etmeye başladı. Netflix'in mobil paketi epey uygun fiyata sahip.

Netflix, uygun fiyatlı mobil paketini Türkiye’de test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Netflix, geçtiğimiz hafta yurt dışında test etmeye başladığı mobil abonelik paketini şimdi de Türkiye’de kullanıma sundu. Bazı kişiler için kullanıma sunulan bu paket, oldukça uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

Mobil paket, adından da anlaşılacağı üzere Netflix’i yalnızca telefon ve tabletten izleme imkanı sunuyor. Mobil paket 7,99 TL fiyat etiketine sahip. PC ve TV’den Netflix izleyebileceğiniz ‘Temel Paket’ ise 16 TL fiyat etiketine sahip.

Müzik servislerinden daha ucuz 

Netflix’i yalnızca mobilden izleyecekler için yeni paketin fiyatı epey uygun görünüyor. Hatta Spotify ve Apple Music gibi müzik servislerinden bile uygun fiyata satılıyor.

Netflix’in yaptığı açıklamaya göre mobil paket henüz test aşamasında. Şimdilik sınırlı sayıda kullanıcının kullanıma sunuluyor. Pakete abone olmayı düşünüyorsanız fakat paketi göremiyorsanız farklı tarayıcılardan şansınızı deneyebilirsiniz. Netflix, mobil paketin hiçbir zaman genel kullanıma sunulmama ihtimalinin olduğunu da açıklamasında belirtiyor.

Öte yandan Netflix bugün ABD'deki kullanıcılarına zam yapacağını duyurdu. Kullanıcılara gönderilen bilgilendirme e-postasına göre tüm paketlere 2 dolar zam uygulanacak. Türkiye'ye zam gelip gelmeyeceği bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26469 kez okundu.
58 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, uygun fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim