Anlık Bildirim

Nexus 6P bu kez mikrofon sorunu ile gündemde

Nexus 6P kısa bir süre önce kasadaki bükülmeler ve arka tarafta yer alan cam kısmın çabuk çatlaması gibi problemlerle gündeme gelmişti. Bu kez ise kullanıcılar mikrofonun ses kalitesinden şikayetçi.
Nexus 6P bu kez mikrofon sorunu ile gündemde
 
Huawei'nin ürettiği Nexus 6P çıktığı günden bu yana bir çok sorunla boğuşmak zorunda kaldı. İlk olarak akıllı telefonun bükülmeye karşı çok az dayanıklı olması tepki toplamıştı, sonrasında ise bazı kullanıcılar yere düşürdükleri Nexus 6P modellerinde arka kısımda kamerayı koruyan cam kaplamanın çabucak çatladığını dile getirmeye başladılar. Akıllı telefon her ne kadar metal kasası ile sağlam bir profile sahip gibi görünse de bu tarz problemler akıllarda soru işareti oluşturdu.
Düşürmelere karşı dayanıklılık bir şekilde kullanıcıya mâl edilebilir, ancak Nexus 6P'nin yeni problemi o kadar hafife alınmayacak cinsten. Google forumları, xda geliştirici forumu ve Reddit gibi sitelerde birbirleriyle buluşan kullanıcılar son günlerde mikrofon problemini sık bir şekilde dile getirmeye başladı. Bazı kullanıcılar sadece hoparlör modunda mikrofonun kötü bir deneyim sunduğunu söyleseler de, hem hoparlör modunda hem de normal kullanımda problem yaşadığını söyleyenlerin sayısı da hayli fazla.
Özellikle Xda forumunda konuyla ilgili yaklaşık 400 mesaj bulunuyor. Google forumlarında sorulan soruya ise uzmanlar konu ile ilgili gerekli araştırmanın başlatıldığı yanıtını verdi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3292 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nexus, nexus 6p mikrofon sorunu ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim