Anlık Bildirim

Dünyanın en büyük oyun mod sitesinde rekor indirme!

Dünyanın en büyük mod sitesi Nexus, 10 milyar indirmeyle etkileyici dönüm noktasını geçti. Nexus Mods, istatistikleri paylaşırken ilginç benzetmelerde de bulundu.
nexus mod 10 milyar indirme Tam Boyutta Gör
Oyun modları popülerliğini korurken, Nexus Mods, 2005 yılından bu yana sitede 10 milyardan fazla indirmenin gerçekleştiğini açıkladı. Skyrim, Fallout 4, Stardew Valley dahil 2.700’e yakın oyun için mod sunan sitede her gün yaklaşık 10 milyon mod indiriliyor.

Nexus Mod: Şimdiye kadar 10 milyardan fazla indirme gerçekleşti

Nexus Mods, modları indirip oyunlarında kullanmak isteyen oyuncular için en popüler platform. Sitede 128.361 mod yazarı, toplamda 47 milyondan fazla üye var. 19 yıldır aktif olan site, son birkaç yılda büyük ölçüde büyüme kaydetti. 2.683 oyun için 539.682 mod dosyası paylaşıldı. Nexus, 10 milyar indirmeye ilişkin olarak, “Her saniyede bir dosya indirilse tüm dosyaların indirilmesi 317 yıl sürer. Her indirmeyi bir dilim pizzayla kutlasaydık bu pizza Manhattan adasının 15 katı büyüklüğünde olurdu.” gibi birkaç eğlenceli ifade de paylaştı.

Mod yazarları ne kadar kazanıyor?

Nexus Mods, Donation Point sistemi aracılığıyla mod yazarlarına şimdiye kadar 7 milyon dolardan fazla ödeme yapıldığını da söyledi. Mod geliştiricilere aylık ortalama 300 bin dolardan fazla ödeme yapıldığı da belirtildi. Yakında modu benzersiz indirme sayısına ulaşan mod yazarlarına ücretsiz premium üyelik de verilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim