Anlık Bildirim

Nvidia GeForce GTX 1050 3GB iddiaları

Yakın zamanda Nvidia’dan 3GB GDDR5 bellek barındıran yeni bir Nvidia GeForce GTX 1050 versiyonu gelebilir. Ne var ki performansı arttırmak değil düşürmek için.

Nvidia’nın önümüzdeki dönemde satışa sunacağı Turing tabanlı yeni GeForce GTX ekran kartları ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıkarken, mevcut mimari için de yeni bir ekran kartı gündeme geldi.

Nvidia GeForce GTX 1050 3GB özellikleri

Çinli kaynakların verdikleri bilgilere göre 3GB GDDR5 bellek barındıran yeni bir Nvidia GeForce GTX 1050 versiyonu piyasaya sürülecek. Böylece ekran kartından iki farklı versiyon çıkmış olacak.

İlk bakışta 3GB GDDR5 bellek belirli senaryolarda performansı arttıracak gibi görünüyor ancak durum öyle değil. Nvidia’nın 128-bit bellek veri yolunu 96-bit seviyesine çekeceği ifade ediliyor. Bu durumda artışı bırakın performans düşüşü bile söz konusu olabilir. Yani aslında sadece kâğıt üzerinde bir bellek artışı olacak.

Peki Nvidia neden böyle bir ekran kartına ihtiyaç duyuyor? Bunu şimdilik bilen yok. Nvidia GeForce GTX 1050 3GB ekran kartının sadece Çin pazarına yönelik olarak satışa sunulacağını belirtenler de mevcut.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5168 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, nvidia geforce gtx 1050 3gb ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim