Anlık Bildirim

Oppo da Galaxy Camera tarzı bir cihazın peşinde

Oppo da Galaxy Camera tarzı bir cihazın peşinde

Geçen yıl Full HD ekranlı Find 5 ile büyük sükse yapan, dün bu modelin Snapdragon 600'lü bir versiyonunu tanıtan ve Snapdragon 800'lü Oppo Find 7 için çalışmalarını sürdüren Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, yeni bir proje ile daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Android işletim sistemi bir süredir dijital kamera sektöründe kendisine yer bulsa da Samsung'un Galaxy Camera ve Galaxy NX modelleri ile dikkatleri çekmeyi başardı. Şimdi Oppo da Android işletim sistemli bir dijital kamera planları yapıyor.

Görüntüleri internete sızan bir brifingden gelen bilgilere göre bas ve çek tarzında bağımsız bir kamera olacak bu cihaz yüksek çözünürlüklere imkan tanıyacak ve düşük ışıkta çekim kalitesini artıran bir görüntü işlemcisi barındıracak. 

Bu yeni kamera yenilikçi bir gövde tasarımı sunarken, arayüzü de yaratıcılık eseri olacak. Yine Samsung gibi kamera modeli bir yardımcı uygulama vasıtasıyla uzaktan deklanşör ve flaş kontrolü yapabilecek. Kamera ayrıca hızlı bir deklanşör süresine sahip olacak.

Oppo'nun projesi hakkında çok fazla detay verilmiyor ancak akıllı telefon modelleri gibi bölgeye özgü kalmasının cihazın popülaritesini azaltabileceği konuşuluyor. İlerleyen günlerde Oppo'nun kamerası ile ilgili daha fazla bilginin gündeme gelmesi bekleniyor.

Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim