Anlık Bildirim

Oppo'nun N-Lens N1 akıllı telefonu ortaya çıktı

Geçen yıl piyasaya sürdüğü Find 5 adlı 5 inçlik Full HD modeli ile ses getiren Snapdragon 800 işlemcili Find 7 modelini hazırlayan Çinli Oppo'nun bir de kamera odaklı akıllı telefon hazırladığı ortaya çıkmıştı.

Sony Honami, Galaxy S4 Zoom, Lumia 1020 gibi kamera odaklı akıllı telefon sınıfına giriş yapmayı amaçlayan Oppo, N-Lens N1 adlı modelinde dijital görüntüleme sektörünün önemli oyuncuları ile birlikte çalışarak geliştirdiği N-Lens adlı yeni bir lens sunacak. 

Oppo'nun kullandığı sensör rakiplerin aksine 12MP çözünürlüğe sahip. Bu piyasadaki çoğu amiral gemi modelinde yer verilenden biraz daha düşük bir çözünürlük. Ancak onların aksine N-Lens mükemmel görüntü kalitesi sunmayı amaçlıyor. 

Oppo, bunun için N-Lens lensini Xenon flaş ile desteklerken, daha iyi düşük ışık çekimleri için bağımsız Owl adını verdiği bir görüntü işlemcisinden yararlanıyor. Bunun haricinde Oppo'nun ne tür optimizasyonlar yapacağı bilinmiyor. 

N-Lens N1 akıllı telefonunun beklenen başlangıç fiyatı ise 480$. Halen geliştirme çalışmalarının devam ettiği N-Lens N1 modelinin yıl sonuna doğru piyasalarda boy göstermesi bekleniyor. 
Oppo'nun N-Lens N1 akıllı telefonu ortaya çıktı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1352 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oppo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim