Anlık Bildirim

Orc: Vengeance ile zindanlara geri dönmenin vakti geldi


 Big Cave Games tarafından geliştirilen ve Chillingo tarafından yayıncılığı üstlenilen rpg-macera türündeki 'ORC: Vengeance', geçtiğimiz günlerde Appstore'da yerini aldı.

Bir Orc liderinin Karanlık Lord'a karşı verdiği mücadeleyi konu alan oyunda, Orc kardeşlerimizi kölelikten kurtarmaya ve Karanlık Lord'un yükselişine bir son vermeye çalışıyoruz. Kaliteli grafikleri ve zindan temalı mekan betimlemeleri ile dikkat çeken oyun, görsel anlamda oldukça başarılı bir deneyim sunuyor. Oyunun sunduğu karanlık atmosferi taşıyabilen müziklere ve seslere sahip olan oyun, ses konusunda etkileyici bir sunuma sahip olmasa da herhangi bir eksiklik hissettirmiyor.

İzometrik bir kamera açısına sahip olan ORC: Vengeance'ta karakterimizi yönlendirmek için istediğimiz yere dokunmamız yetiyor. Bu kontrol sistemi ilerleyiş açısından herhangi bir zorluk çıkarmıyor, ancak özel saldırıları yaparken bazen istenilen verim alınamıyor. Kimi zaman karşımıza çıkan iblislere kimi zamanda büyük yaratıklara karşı mücadele vererek ilerlediğimiz oyunda, hikaye anlatımları mekanlarda yer verilen kitapçıklar ile sağlanıyor. Ayrıca oyunda, karakter geliştirme sistemi ve geniş bir silah yelpazesine de yer veriliyor. Ek olarak 'ORC: Vengeance' Retina ekran, iCloud eşzamanlama ve Game Center desteklerini de bünyesinde barındırıyor.

Karanlık zindanlarda öfkeli bir Orc'u yöneterek Karanlık Lord'un yükselişi engellemek ve Orc kardeşlerinizi kölelikten kurtarmak istiyorsanız, ORC: Vengeance'a 2.99$'lık fiyat etiketi ile Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4647 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim