Anlık Bildirim

Özelleştirilmiş motora sahip yeni Formula E araçlarının sesleri yayınlandı

 
Özelleştirilmiş motora sahip yeni Formula E araçlarının sesleri yayınlandı
Formula 1 dünyanın en önemli motor sporu etkinliği. Ancak son dönemlerde motor hacimlerinin küçültülmesi ve yakıt tasarrufu gibi konular spora ilgi duyan bazı kitleleri küstürmüş durumda. Diğer taraftan ise alt dallardan birisi olan ve elektrikli araçların yarıştığı Formula E giderek popülerleşmeye başlıyor.
Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Formula E'de pil kapasiteleri ve motorlar sabit olurken takımların farklı şekillerde ön plana çıkması bekleniyordu. Ancak bu durum ilk sezonda farkın çok açılmaması için alınmış bir önlem olacak ki önümüzdeki Ekim ayında başlayacak 2. sezonda bu sınırlamalar kaldırıldı. Takımlar artık hem pil hem de motorlarda özelleştirme yapabilirken, bu araçların çıkarttığı sesleri ön plana çıkaran bir video yayınlandı.
Sesler biraz iç gıdıklayıcı olsa da farklı motor seslerinin olması yarışmaya ayrı bir heyecan katacaktır. Geçtiğimiz yıl düzenlenen yarışta pilotların pil seviyesini hızlı düşürmemek adına maksimum hıza nadiren çıktığını görüyorduk. Bu yılla birlikte pillerdeki özelleştirmeler de daha hızlı ve seyir zevki yüksek yarışları ortaya koyabilir.
Formula E'de yarışacak yeni araçlara ve motor seslerine aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz. Sizce Formula E'nin gidişatı nasıl? İlerleyen dönemlerde Formula 1'in yerini alabilir mi? 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3545 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni, 2015 ve
2 etiket daha Formula E 2016
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim