Anlık Bildirim

PSY - Gangnam Style'ın YouTube saltanatı sona erdi

Bir zamanlar en çok konuşulan şarkılardan Gangnam Style'ın YouTube izlenme sayısını, Wiz Khalifa'nın See You Again şarkısı geride bıraktı. See You Again, 2 milyar 896 milyon kez izlendi.

PSY - Gangnam Style'ın YouTube saltanatı sona erdi Tam Boyutta Gör

 
YouTube'un en çok izlenen videosu el değiştirdi. Wiz Khalifa'nın See You Again şarkısı, Gangnam Style'ı tahtından indirdi. See You Again şarkısı 2 milyar 896 milyon izlenmeye ulaşarak, Gangnam Style'ın 2 milyar 894 milyonluk klibini geride bıraktı.


See You Again, Hızlı ve Öfkeli serisinin önemli isimlerinden Paul Walker'ın hayatını kaybetmesine ithafen serinin yedinci filminde kullanılmak için Charlie Puth tarafından yazıldı. Wiz Khalifa tarafından bestelendi.


Pek çok otorite Wiz Khalifa'nın, yeni neslin Snoop Dogg'ı olduğunu ifade ediyor. Şarkıcı, Forbes'in 30 yaş altındaki 30 girişimci listesine girmeyi başardı. Aynı zamanda kendi plak şirketini de kurmuş durumda.

 

Wiz Khalifa'nın Krallığı Uzun Sürmeyecek

 

Wiz Khalifa'nın YouTube krallığı uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İki yıl önce yayınlanan See You Again şarkısı bugün 2 milyar 896 milyon izlenmeye ulaşırken, sadece 6 ay önce yayınlanan Luis Fonsi'nin Despacito şarkısı kısa sürede 2 milyar 487 milyon izlenmeye ulaştı. Yakın zamanda da YouTube'un en çok izlenen videosu ünvanını elde etmesi muhtemel görünüyor.

 
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11648 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, gangnam style ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim