Anlık Bildirim

Pantech'den DDR2 bellekli üst seviye akıllı telefon: Sky Vega Xpress

Akıllı telefon pazarında performans sıvaşı kızışıyor. Güney Koreli telefon üreticisi Pantech, ürün gamının en iddialı modeli olan Sky Vega Xpress modelini anavatanında satışa sunuyor. Qualcomm Snapdragon ailesinin 1GHz hızındaki MSM8255 platformunu temel alan telefonda 480 x 800 piksel çözünürlüğünde 4-inç ekrana yer veriliyor.

Pantech Sky Vega Xpress için altı çizilen en önemli özelliklerden birisi olarak DDR2 bellek kullanması gösteriliyor. Bu sayede yongada sistem formundaki platformun CPU ve CPU birimleri arasında yüksek bant genişliği sunduğu belirtilen telefon, 5 Megapiksel çözünürlüğünde LED'li ve otomatik-fokus destekli kamera ile birlikte geliyor.

Android 2.2 platformunu temel alan telefon 8GB depolama kapasitesiyle gelirken, 32GB'a kadar SD kart desteği de sunuluyor. Diğer özellikleri arasında Bluetooth, WiFi ve GPS gibi donanımlara yer verilen telefon, ihtiyaç duyduğu gücü 1500 mAh kapasiteli pilden alıyor. 120 gram ağırlığındaki telefon için şu anda herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim