Anlık Bildirim

Philips'ten ilk kez iki monitör tek bir üründe


Birden fazla monitörü yanyana kullanan tüketiciler için üreticiler genelde enli monitörler geliştirerek çeşitli optimizasyonlarla ikiye veya dörde bölünebilecek hale getiriyor. Philips ise iki monitörü tek bir kasaya sığdırdı.
Philips Two-in-One adındaki ürün iki ekran ile sanal olarak kesintisiz tek bir ekran sunabilen ilk monitör olduğu iddiasında. İki adet 19 inçlik ekranı biraraya getiren monitör ortaya 32 inçlik bir ekran çıkarıyor.
IPS iki adet monitörün arasında 3.5mm kalınlığında bir sınır var. Kavisli ekran efekti oluşturabilmek için bu sınırda iki monitörün de küçük bir açı yaptığı görülüyor. Her iki monitörde iki adet USB girişi mevcut. Ayrıca bir monitörde DisplayPort ve VGA, diğer monitörde ise VGA ve MHL destekli HDMI çıkışları bulunuyor.
Monitörlerin standı 10mm yükseklik ayarına ve 22.5 derece öne arkaya eğilmesine izin veriyor. Ürünlerde ayrıca 250 kandela/m2, 5ms tepki süresi ve 1280x1024 piksel çözünürlük yer alıyor. Philips ürün için 499$ fiyat seviyesi belirlerken bazı kanallarda daha ucuza bulmak mümkün.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5594 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
philips
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim