Anlık Bildirim

PlayStation Vue uygulaması Apple TV uygulaması ile entegre oldu

PlayStation Vue uygulaması artık Apple TV iOS ve tvOS uygulaması içerisinde çalıştırılabilecek. Kullanıcılar beğendikleri içeriği buradan arayıp asıl uygulamaya geçecekler.

Sony’nin başta spor yayınları olmak üzere bölgesel ve ABD çapında abonelik karşılığında içerikler sunduğu PlayStation Vue uygulaması artık Apple TV uygulaması ile entegre olarak çalışacak.

Şartlı erişim

Sony PlayStation Vue platformu hem pek çok kanalı abonelerine ulaştırırken canlı spor karşılaşmalarına da yer veriyor. Özellikle ABD’de popüler olan PlayStation Vue uygulaması Apple TV entegrasyonu ile erişilebilirlik anlamında önemli bir adım atmış oldu. Ayrıca Apple TV uygulamasına entegre olan ilk ödemeli TV kanalı oldu.

Apple TV kullanıcıları diğer içerik platformlarında olduğu gibi yazılı veya sesli kontrol ile istediği içerikleri PlayStation Vue içerisinde arayabiliyor. Ayrıca yapay zekâ tabanlı öneri motorundan da tavsiyeler alabiliyor.

Bununla birlikte ne iOS ne de tvOS sürümlerinde Apple doğrudan içerik izlemeye izin vermemiş. İçeriğinizi bulduktan sonra cihaza göre iOS veya tvOS platformlarındaki PlayStation Vue uygulamasına geçiş yapmanız gerekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim