Anlık Bildirim

Porsche'nin en çok satan modeli yenilenmeye hazırlanıyor; işte 2019 Porsche Macan

Satışa sunulduğundan bu yana 350 bin adet satış rakamına ulaşan Porsche Macan, yenilenmiş haliyle temmuz ayının sonunda tanıtılacak. Alman üretici tanıtım öncesinde bazı görseller yayınladı.

İlk olarak 2014 yılında piyasaya sürülen Porsche Macan, kısa sürede markanın en çok satan modeli haline geldi. Dünya genelinde 350 bin adet satış rakamına ulaşan Macan, şimdi de küçük dokunuşlarla yenilenmeye hazırlanıyor. Makyajlı Macan’ın temmuz ayı sona ermeden tanıtılacağını onaylayan Alman üretici, şimdi de araç hakkında ipuçları veren bazı görüntüler yayınladı.

Yeni Porsche Macan modelleri çeşitli testlere tabi tutulmak için Güney Afrika’daki Lesotho Krallığı’na gitmiş. Sonrasında da deniz seviyesinden 3.400 metre yükseklikte çekilen bu eğlenceli görüntüler ortaya çıkmış. Makyajlı Macan’ın buradaki zorlu arazi şartlarında dahi başarılı bir performans sergilediği söyleniyor.

Paylaşılan görseller tasarım açısından oldukça küçük değişimlerin yapılacağını doğruluyor. Bazı bölgelerde küçük maskelemelerin yapıldığı görülürken, ön tamponun hafifçe yenilendiği, farların ve stop lambalarının da değiştirildiği göze çarpıyor. Kabin tarafıyla ilgili herhangi bir görsel bulunmasa da, önceki casus görüntülerden yola çıkarak burada da bilgi-eğlence sisteminin güncellenmesi gibi küçük dokunuşların yapılması bekleniyor.

Porsche’nin dizel konusunda yaptığı açıklamalara paralel olarak yeni Macan’ın kaputunun altında dizel seçeneği yer almayacak. Yeni partikül filtresi ile donatılan 2.0 litrelik dört silindirli benzinli motor, yelpazenin en ekonomik seçeneğini oluşturacak. Bunun yanı sıra diğer motor seçeneklerinde de bir miktar güç artışı olacağı iddia ediliyor. Hibrit seçeneğin bulunup bulunmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim