Anlık Bildirim

Ferrari'nin tasarımcısından 2 milyon dolarlık elektrikli hiper otomobil

Efsanevi otomobil markası Ferrari'nin tasarımını yapan Pininfarina, 2 milyon dolarlık elektrikli hiper otomobil geliştirdiğini duyurdu. PFO kod adıyla geliştirilen otomobilin detayları haberimizde.
Ferrari'nin ikonik tasarımı ile tanınan otomotiv şirketi Pininfarina, kendi elektrikli hiper otomobilini geliştirdiğini duyurdu. Şirket PFO kod adıyla tasarladığı bu fütüristik otomobille ilgili çeşitli detaylar paylaştı.

2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak

Pininfarina CEO'su Michael Perschke'nin verdiği bilgilere göre PFO, 100 km/h hıza iki saniyeden daha kısa bir sürede çıkabiliyor ve bu hiper otomobilin ulaşabileceği maksimum hız ise 402 km/h. Elektrikle çalışan otomobilin aküsünün 15 dakikada %80 oranında dolacağını ve tek şarjda 482 km. yol gidebileceğini de belirtelim.
Pininfarina PFO'nun gelecek ay bir otomobil etkinliği olan  Pebble Beach Concours d'Elegance da VIP konuklara tanıtılacağı söyleniyor. Bu etkinliğe katılamayacak olanlar ise bu hiper otomobili en yakın 2019 Mart'ında yapılacak Cenevre Otomobil Fuarı'nda görebilecekler. Tahmin edilebileceği gibi bu kalibrede bir otomobilin ucuz olmasını beklemek hayalcilik olacaktır. Gelen haberlere göre Pininfarina PFO, 2 milyon ila 2.5 milyon dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3422 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pininfarina pfo, elektrikli hiper otomobil ve
2 etiket daha araba ferrari
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim