Kablosuz iletişim dünyasının en önemli yonga üreticilerinden Qualcomm, geçtiğimiz sene ikincisini Londra'da düzenlediği geleneksel EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) etkinliği Innovation Qualcomm'u bu sene dünyanın başkenti İstanbul'da düzenliyor.
13-14 Eylül tarihlerinde mobil teknoloji dünyasının bugünü ve yarınının masaya yatırılacağı IQ etkiniğinde, mobil teknoloji dünyasının en önemli isimlerini bir araya gelirken; etkinliğin açılış konuşmasını ise 2005 yılında bu yana Qualcomm'un icra kurulu ve yönetim kurulu başkanlığını yöneten Dr. Paul E. Jacobs yapacak. Mobil teknolojilere damga vuran isimlerin bilgi yüklü konuşmalarına, teknik ve kurumsal konularda vizyoner oturumlara ev sahipliği yapacak olan etkinlikte öne çıkan konular arasında 2G’den 3G’ye geçiş süreci, mobil uygulamalar, hava arayüzü, yeni nesil mobil teknolojiler ve Snapdragon yonga portföyü bulunuyor.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapacak olan Qualcomm'un icra ve yönetim kurulu başkanı Dr. Paul E. Jacobs, özellikle patent savaşlarının kızıştığı günümüzde 3G de dahil olmak üzere on binin üzerinde küresel patenti elinde bulunduran, tüm dünyadaki akıllı telefon ve tablet üreticilerine 400 milyondan fazla mobil yonga satan ve yıllık cirosunun %25’inden fazlasını Ar-Ge’ye ayıran şirketin yeni nesil mobil teknolojiler konusundaki vizyonunu ve en son geliştirdiği çözümleri katılımcılarla paylaşacak.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sğlğn Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)