Anlık Bildirim

Raspberry Pi ilk satış mağazasını açtı

Dünya çapında 10 milyona yakın satan ve geliştirici kartı alanında bir devrim yapan RaspBerry Pi ilk satış mağazasını açtı. Vakıf projeyi daha yakından tanıtma amacını güdüyor.

Eğitim projesi olarak başlayıp geliştirici kartı alanında büyük bir devrim yapan Raspberry Pi, bugüne kadar anlaşmalı pek çok noktadan satın alınabiliyordu. Vakıf artık kendi satış mağazasında hizmet verecek.

İlk adım

Cambridge’de açılan Raspberry Pi satış mağazası vakfın mevcut tüm geliştirici kartlarını raflarına koymuş durumda. Bunun haricinde belirli noktalarda ziyaretçilerin deneyebileceği demo standları da yer alıyor.

Elektronik cihazların yanında Raspberry Pi kartına yeni başlayanlar için kitaplar ve rehberler de bulunuyor. Yine hediyelik tarzında bardak ve pelüş oyuncak gibi eşyalar hazırlanmış. Ayrıca SD kart, SSD, girdi-çıktı birimleri gibi yardımcı bileşenler de unutulmamış.

Bugüne kadar toplamda 10 milyon civarında geliştirici kartı satan Raspberry Pi için satış mağazası açmak, bu konulara meraklı kişilere daha yakın olmak anlamını taşıyor. Elbette aynı ürünleri satan diğer mağazalara da rakip olmuş durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim