Anlık Bildirim

Oyuncu donanımı pazarının büyük isimlerinden Razer, espor oyuncularına yönelik olarak geliştirilen ve alanının en hızlı tepkime süreli oyun klavyesi olan BlackWidow Tournament Edition Chroma V2’yi satışa sunuyor.

En hızlısı

Kompakt yapıda tasarlanmış bir mekanik oyuncu klavyesi olan Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2, Razer’ın ynei teknolojisi olan Anlık Tetikleme Teknolojisini - ITT sunuyor. Tek bir tuşu harekete geçirdiğinizde Razer’ın ITT’si tuş hareketleri arasındaki herhangi bir gecikmeyi önleyerek sisteminiz ile klavyeniz arasındaki tepkimesinin en üst hıza çıkmasını sağlıyor.

Bunun yanında kullanıcılara Razer’ın birden fazla ödüle layık görülmüş mekanik Yeşil, Turuncu veya Sarı anahtar (switch) seçenekleri de sunuluyor. Tuşların  her biri, 80 milyon basışa kadar dayanıklı olması için en zorlu koşullarda test edildi.

Klavyede cihazlar arasında senkronize geçiş yapabilme kabiliyetine sahip, kişiselleştirilebilir ışıklandırma özelliğini sunan ve gücünü Razer Chroma teknolojisinden alan bağımsız arka aydınlatmalı tuşlar bulunuyor. Kullanıcılar toplamda 16,8 milyon renk ve efekt seçeneğini kullanabiliyor.

Firma taşınabilirliğe önem verdiği için klavyede tuş takımı yer alıyor.  Yeni, mıknatıslı ergonomik bilek desteği oyun sırasında üst seviye rahatlık sunarken takılıp çıkartılabilen mıknatıslı kısmı ile de klavyenin kolay taşınabilirliğine destek oluyor.

BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 klavye modeli 140$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Razerzone üzerinde erişilebilir olan ürün ilerleyen günlerde de dünya pazarına çıkacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim