Anlık Bildirim

Samsung’dan yeni bir kapaklı telefon geliyor

Kapaklı akıllı telefonlar konusunda en hareketli firma olan Samsung bu yılın da amiral gemisini hazırlamakla meşgul. W2018 diğer kardeşi Galaxy S8 ile aynı donanıma sahip.

Asya kıtasında eski dönemlerin kapaklı telefonlarına yükselen bir ilgi olduğu bilinen bir gerçek. Samsung da bu ilgiyi boş geçmemek adına zaman zaman kapaklı akıllı telefonlar piyasaya sürüyor. Şimdi yeni bir amiral gemisi daha gündemde.

Kapaklı amiral gemisi

SM-W2018 olarak sızdırılan akıllı telefon firmanın en önemli telefonlarından birisi olmaya aday. Snapdragon 835 yonga setinden güç alan telefonda 6GB LPDDR4X RAM ve 64GB depolama kapasitesi sunuluyor. İki adet 4.2 inçlik Super AMOLED ekranda ise Full HD çözünürlük mevcut.

Geçen yılın amiral gemisi W2017 ile çok benzer bir tasarıma sahip olan yeni kapaklı akıllı telefonun parmak izi okuyucusu arka kameranın hemen altına konumlanmış. Yine iç kısımda da bir tuş takımı bulunuyor. Telefonun ana kamerası 12MP çözünürlüğünde iken ön kamerası da 5MP çözünürlüğünde.

Samsung’un kapaklı telefonları global olarak pazara çıkmıyor. Bu bakımdan W2018 modeli Çin başta olmak üzere belirli Asya pazarlarında satışa sunulacak. Modelin 1000$ üzerinde bir fiyat etiketi ile piyasaya çıkması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim