Anlık Bildirim

Razer'dan Leviathan kablosuz ses sistemi serisine minik üye

Sürekli hareket halinde olan müzik severler için Razer'ın iyi haberleri var. 10 saate yakın kullanım süresi ile Razer Leviathan Mini kablosuz hoparlör, sizi yarı yolda bırakmayacak.
Oyuncu dizüstü modelleri ve bilgisayar çevre birimleri ile yakından tanıdığımız Razer, ses sistemleri konusunda da oldukça iddialı. Geçen yıl üst seviye Leviathan kablosuz ses sistemleri serisine başlayan firma, hareket halindeki kullanıcılara yönelik olarak minik bir üye hazırladı. 

Razer Leviathan Mini adındaki Bluetooth hoparlör, 54mm x 185mm  x 55mm ölçüleri ve 538 gram ağırlığı ile hem taşınabilirliği hem de yüksek ses kalitesini bir arada sunmayı hedefliyor. 2600mAh kapasiteli bataryası, 10 saat kullanım ömrü sunarken, NFC üzerinden mobil cihazlarınızı kolayca eşleştirebiliyorsunuz. 

İki adet 12W hoparlör içerisinde 45mm sürücü barındıran model, 20Hz – 20,000KHz frekans tepki oranına sahip. Üründe yer alan çok yönlü mikrofon, kristal berraklığında ses kaydı yapabiliyor. Ses aktarımının yanında kullanıcılar eller serbest modunda telefon görüşmesi de yapabiliyor. 

Gerçek stereo ses alabilmek için 2 adet Leviathan Mini hoparlörü birbiri ile eşleştirebiliyorsunuz. Bu özellik en fazla 4 metre mesafede çalışabiliyor. Bataryası 4 saatte şarj olabilen cihazın satış fiyatı 200 Avro olarak belirlenmiş. Cihaz Ocak ayında global olarak piyasaya çıkacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim