Anlık Bildirim

Reddit'in geçici CEO'su tepkiler üzerine istifayı kabul etti

Reddit'in geçici CEO'su tepkiler üzerine istifayı kabul etti
 
Dünyanın en popüler platformlarından Reddit geçtiğimiz yıldan beri CEO Ellen Pao tarafından yönetiliyordu. Ancak her konudaki yazılara ve fikirlere sunduğu özgürlük ile bilinen Reddit geçtiğimiz yıldan bu yana bazı tutumlarıyla bolca eleştiril almıştı.

Takip etmeyen kullanıcılar için Reddit dünyanın her yerinden kullanıcıları bulunan ve bu kullanıcıların belirli konu başlıkları açarak altında forum benzeri bir şekilde tartışmalar yürüttüğü bir platform. Ancak yeni CEO'nun geçtiğimiz haftalarda platformda bulunan bazı konu başlıklarını kapatması kullanıcılar tarafından oldukça fazla tepki çekmişti. Bu tarz müdahale konularında oldukça hassas olan kullanıcılar için bardağı taşıran son damla ise Ask Me Anything koordinatörünün işten çıkarılması oldu.
Ask Me Anything başlığında dünyanın bir çok ünlü isminin platforma gelip kullanıcı sorularını yanıtlarken, bu isimlere kullanıcıların sevdiği Victoria Taylor isimli bir koordinatör yardımcı oluyordu. İşten çıkarma sonucunda tepkisini daha sert dile getirmek isteyen kullanıcılar yüz binlerce takipçisi olan başlıkları bir bir kapatmaya başladı. Bu tepkilerin sonucunda ise platformun geçici CEO'su Ellen Pao'nun dün karşılıklı istifa anlaşmasını kabul ettiği açıklandı. Pao'nun istifasıyla boşalan yönetici koltuğuna ise şirketin kurucularından Steve Huffman oturacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4562 kez okundu.
14 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
istifa, ceo ve reddit
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim