Anlık Bildirim

Renault: Kurdaki dalgalanma Türkiye'ye yönelik planlarımızı değiştirmedi

Türkiye'nin Renault için çok önemli bir ülke olduğunu belirten Nicolas Maure, son dönemde yaşanan ekonomik gelişmelerin planlarını değiştirmediğini, Türkiye'ye olan güvenin tam olduğunu dile getirdi.

Renault: Kurdaki dalgalanma Türkiye'ye yönelik planlarımızı değiştirmedi Tam Boyutta Gör
 

Ülkemizdeki ekonomik gelişmeler ve Türk Lirası’nda son dönemde yaşanan dalgalanmaların otomobil üreticilerini düşündürdüğü aşikar. Hatta bu nedenle makyajlı Kia Sportage’ın Türkiye’ye gelişinin 2019 yılına ertelendiğini siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Renault Grubu ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Türkiye’nin yanındayız” mesajı verdi.

Türkiye’de OYAK ile ortaklığını sürdüren Renault Grubu, yaşanan gelişmelerden dolayı planlarında herhangi bir değişiklik olmadığını, ülkedeki üretim, satış ve pazarlama faaliyetlerine devam edeceklerini açıkladı. Kısa süre önce ülkedeki varlığını 27 yıl daha sürdürmek için OYAK ile yeni bir ortaklık sözleşmesi imzalayan şirket, bu ortaklığın Türkiye’ye duydukları güvenin en büyük göstergesi olduğunu dile getirdi.

Türkiye bizim için çok önemli 

Renault Grubu Avrasya Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı Nicolas Maure tarafından yapılan açıklamanın tamamı şöyle;

Son dönemde Türkiye’de yaşanan finansal durumu yakından takip ediyoruz. OYAK Grubu ile yarım asra yakın uyumlu bir ortaklığımız var. Türkiye ekonomisi ve otomotiv pazarının dinamizmine her zaman büyük güven duyduğumuz ülkedeki varlığımızı, ortağımız OYAK ile 27 yıl daha sürdürmek üzere kısa süre önce yeni bir ortaklık sözleşmesi imzaladık. Bu ortaklığın devamı, ülkeye olan güvenimizin en büyük göstergesidir.

Türkiye bizim için çok önemli bir ülke. Renault Grubu’nun Türkiye ve Avrupa’daki başarısına katkı sağlayan Bursa’daki Oyak Renault Fabrikaları, kalite ve performans açısından grubun en iyi fabrikalarından biridir. Türkiye pazarının lider markası Renault için Türkiye’de yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4286 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oyak renault, renault grubu ve renault
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim