Anlık Bildirim

Renault Megane'ın geleceği belirsiz

Ürün gamına yeni elektrikli araçlar eklemeye hazırlanan Fransız üretici, satışları her geçen yıl azalan Megane için harcanan parayı daha karlı alanlarda değerlendirmenin yollarını arıyor.

Renault Megane'ın geleceği belirsiz Tam Boyutta Gör

Otomotiv üreticileri, gün geçtikçe elektrikli araçlara daha fazla ağırlık vermeye başlıyor. Örneğin Renault, önümüzdeki iki yıl içerisinde Morphoz konseptinden esinlenen yeni bir elektrikli SUV tanıtmayı planlıyor.

Elektrikli araçlara yönelik yatırımın artması, yollarda görmeye alıştığımız bazı modellerin sonunu getiriyor. Gelen haberlere göre, geleceği belirsiz olan modellerden biri de Renault Megane. Fransız markanın tasarım şefi Laurens van den Acker’in Autoexpress’e yaptığı açıklamaya göre şirket, Megane için harcanan geliştirme maliyetlerini daha kârlı alanlarda değerlendirmenin yollarını arıyor.

Tasarım şefinin açıklaması şöyle: “Kaçınılmaz bir şekilde, ürün gamına yeni elektrikli araçlar eklemeye başladığımızda bazı modellerin sonu gelmek zorunda çünkü hepsini birden geliştirmemiz mümkün değil. Megane, gittikçe daralan bir segmentte. Paranızı piyasanın geleceği olan bir yere yatırmak zorundasınız.

Megane, 1995 yılından bu yana Renault ürün gamındaki en önemli modellerden biri fakat düşen satış rakamları ve elektrikli araçları odağına alan yatırımlar Megane’ın geleceğini belirsiz hale getiriyor. Megane’ın Avrupa’daki satışları, 465.732 adet sattığı 2010 yılından bu yana sürekli azalıyor. Renault, geçtiğimiz yıl 209.845 adet satılan Megane’ın durumundan pek memnun değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8475 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renault megane, renault ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim