Anlık Bildirim

Ripple CEO'sundan kripto para uyarısı: Çoğunun değeri sıfırlanacak

Kripto para dünyasının başarılı oyuncularından Ripple'ın arkasındaki isim olan Brad Garlinghouse, kripto paraların çoğunun değerinin sıfır dolar olacağını açıkladı.

Ripple CEO'sundan kripto para uyarısı: Çoğunun değeri sıfırlanacak Tam Boyutta Gör
 

Geçtiğimiz yıl içinde değerini yaklaşık 450 kat artıran ve bu yılın başında 3.79$ değerine ulaşarak önemli bir rekora imza atan Ripple(XRP), kripto para dünyasında önemli bir yere sahip. Ripple'ın geliştiricisi olan Ripple şirketinin CEO'Su Brad Garlinghouse ise Ripple'ın da içinde bulunduğu kripto para dünyasına hoş gözle bakmıyor. Goldman Sachs Teknoloji ve İnternet Konferansı'nda konuşan Garlinghouse, kripto paraların geleceğiyle ilgili önemli iddialarda bulundu. Garlinghouse'a göre bugün var olan kripto paraların büyük bir kısmı ilerleyen dönemlerde tüm değerlerini kaybedecek.


Amaçları belirsiz, fiyat değişimleri belirsiz 

Mevcut kripto paraların çoğunun hangi amaçla kullanıldığının belirsiz olduğunu açıklayan Brad Garlinghouse, aynı şekilde bu paraların değerinin neye göre belirlendiğinin belirsiz olduğunu açıkladı. Kripto paraların uzun vadedeki değerinin, sağladığı faydalara göre belirleneceğinin de altını çizen Garlinghouse'a göre kripto paraların çoğu herhangi bir amaca hizmet etmiyor. Bu nedenle gelecekte bütün değerlerini kaybedecek ve 0$ değerine kadar gerileyecek.


57 yaşındaki iş adamı Ripple'ın ise özel bir amacı olduğunu ve Blockchain teknolojisini bankalar arasındaki işlemleri kaydetmek için kullanan ''bir ödeme şirketi'' olduklarını açıkladı. Bankacılık endüstrisinde para transferi için kullanılan SWIFT sistemi yerine, Ripple'ın xCurrent yazılımının ve kendi kripto parasının(XRP) kullanılmasını umut eden Garlinghouse, kripto para savunucularının çoğunun aksine pazarın gelişmesi için hükümetlerle birlikte çalışılması ve düzenlemeler getirilmesi gerektiğine inanıyor.   

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4613 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim