Anlık Bildirim

Samsung 2011 tahminlerini geçeceğine inanıyor


Akıllı telefon ve tabletlere olan ilgi sürekli artıyor ve üretici firmalar da hedef yükseltmeye başlıyor. Güney Koreli elektronik devi Samsung, 2011 yılı tamamında Android ve Windows Phone cihazları için belirlediği şirket içi hedefleri aşmak üzere olduğuna inanıyor.

Reuters'in raporuna göre Samsung geride kalan dönemde 30 milyon Galaxy S ve S II modelinin satışını gerçekleştirdi. Başarılı satışlar tarihte ilk kez Samsung'un Nokia'yı geçerek 1 numaralı akıllı telefon üreticisi konumuna yükselmesini sağladı.

Açıklama bir basın toplantısı sırasında Samsung yöneticilerinden birisi tarafından yapıldı. Yönetici geçmiş planlarındaki satış rakamlarının geride bırakılacağını umut ettiklerini belirtti. Aynı günlerde HTC de 2011 4. çeyrek için satış tahminlerini geriye çekmişti. 

Samsung sadece Güney Kore'de Galaxy Note ve Galaxy Nexus cihazlarının 2 milyon rakamını geçmesini bekliyor. Şimdilik firma kesin satış rakamları vermiyor.

Apple tarafından açılan patent davalarında ürünlerinin tasarımı ve pazarlaması konusunda mücadele etmesine rağmen Samsung, çift çekirdekli ve AMOLED ekranlı modellerine olan yoğun talep nedeniyle moral buluyor.

Google ile uzun süredir ortaklık yapan Samsung son iki yıldır akıllı telefon pazarında yükselen bir trend yakaladı. 2010 yılında da Galaxy Tab ve Galaxy S modelleriyle 10 milyondan fazla satış yapan Samsung, iOS cihazlarının en büyük rakibi oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4504 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim