Anlık Bildirim

Samsung, Apple ile global davalarda mücadele etmek için Güney Kore'deki davadan vazgeçti


Samsung'un Avusturalya ve Almanya gibi ülkelerde Galaxy Tab serisi tabletlerinin dava bitene kadar satışının yasaklanmasına sebep olan Apple ile patent mücadelesi, iPhone 4S modelinin duyurulmasından sonra yeni bir aşamaya girdi.
Bu kez 3G ile ilgili bir patentinin ihlalinden dolayı Samsung, Güney Kore ve Almanya'da iPhone 4S modelinin yasaklanması için dava açmaya başladı. 

Güney Kore kaynaklı Chosun Ilbo gazetesine demeç veren bir Samsung sözcüsü deniz aşırı davalara odaklanmak adına kendi ülkelerindeki davadan vazgeçtiklerini açıkladı. Sözcü tüm enerjilerini küresel pazarda Apple ile hukuki mücadelelere vermek istediklerini, Güney Kore'de pazar payını artırmak için buradaki davadan vazgeçtiklerini belirtti. 

Çünkü Samsung'un televizyondan buzdolabına pek çok kategoride hüküm sürdüğü Güney Kore'de çok pozitif bir imajı var ve bunun bozulması istenmiyor.

Davadan vazgeçildiği için iPhone 4S modelinin Güney Kore'de satışının yasaklanması gibi bir ihtimal şimdilik yok. Bunun yanında Samsung, Almanya'da da iPhone 4S modelinin yasaklanması için Apple aleyhine dava açmıştı. Açılan dava 20 Ocak'ta görülmeye başlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5247 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, patent ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim