Anlık Bildirim

Samsung: Apple'a en etkin şekilde cevap vereceğiz

Apple'ın Samsung'a "Galaxy" serisinde kendilerine ait patentleri ihlal ettiği gerekçesiyle patent ihlal davası açmasının ardından; konuyla ilgili olarak Seul'dan açıklama geldi. Fransız Basın Ajansı AFP'nin haberine göre Samsung, Apple'a etkin bir şekilde cevap verecek. Diğer bir deyişle; tıpkı diğer patent davalarında olduğu gibi, Samsung'dan kısa zaman içersinde Apple'a karşı bir patent ihlal davası gelebilir.

Kore'li elektronik devi "fikri haklarını korumak amacıyla Apple'ın açtığı davaya yasalara uygun şekilde etkin cevap vereceklerini" belirtirken; yarı iletken ve panel alanında Apple'ın en büyük iş ortaklarının başında geldiğini ancak önlerinde etkin bir şekilde cevap vermekten başka çare bulunmadığı belirtildi.

Yonhap Haber Ajansı ise Samsung'un üst düzey yöneticilerine dayandırdığı haberinde Samsung'un, Apple'ın kendilerine ait kablosuz teknolojiyle ilgili olan patentlerini ihlal ettiklerini düşündüğünü dile getirdi.

2010 yılı geneli itibariyle Apple, Sony'den sonra Samsung'un ikinci büyük müşterisi olmuş ve Kore'linin 142 milyar dolarlık yıllık gelirinin yaklaşık %4'ünü oluşturmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12483 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone, patent ve
2 etiket daha galaxy Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim