Anlık Bildirim

Samsung Ar-Ge yatırımlarını artırıyor

Samsung Ar-Ge yatırımlarını artırıyor

Bugüne kadar en büyük bütçesini reklam ve pazarlamaya ayıran ve bunun karşılığını da fazlasıyla alan Samsung son dönemde yenilik sunma adına eksik kalmasının sıkıntılarını yaşıyor. Tüketicilerin görkemli promosyonlardan ziyade donanım ve yazılım adına yenilik beklediği Samsung harekete geçmiş durumda.

Firma Silikon Vadisi'nde inşaatı süren 350 000 metrakarelik Ar-Ge binası için deyim yerindeyse çılgınlar gibi yeni personel alımı yapıyor ve Ar-Ge için dev bir ordu oluşturmak niyetinde. Samsung yeni merkezini özellikle Silikon Vadisi'nde açtı çünkü burada yapılacak yatırımın değer anlamında katkısı büyük. Firma bölgedeki yeni veya tecrübeli yeteneklerden tam anlamıyla istifade etmeyi amaçlıyor.

Raporlara göre Samsung yenilik geliştirme açısından Apple ve Google'ın gerisinde kalıyor. Durum böyle olunca Apple ile olan kopyalama davalarında imajını bir türlü düzeltemiyor ve kendisini ispat edemiyor. 

Samsung'un Ar-Ge ordusunun önümüzdeki süreçte ne tür yenilikler geliştireceği bilinmiyor. Ancak bina henüz yapım aşamasında olduğu için tam olarak çalışmaların başlaması biraz zaman alabilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1056 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim