Anlık Bildirim

Samsung, BlackBerry Hub tarzı yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor

Her yıl amiral gemi modelleri ile yenilikçi yazılımlar piyasaya sürmeye çalışan Samsung, Galaxy Note 6 için de hoş bir sürpriz hazırlıyor. Samsung Focus, ilk kez bu cihazda karşımıza çıkacak.

Her mobil cihaz üreticisinin, ürünlerinde kullanıcılara sunduğu farklı yazılımlar bulunuyor. Üreticiler her yeni modelde bu yazılımları geliştiriyor ve müşterilerine yenilikçi projeler sunmaya çalışıyor. Bu konuda öne çıkan firmalardan birisi olan Samsung, Galaxy Note 6 ile yeni bir özellik getirecek.

BlackBerry Hub yazılmından hatırlayacağımız bu özellik Samsung Focus adını taşıyor. Kullanıcının tüm email hesaplarını bir araya getirecek olan Samsung Focus, bunun haricinde sosyal ağlar, sohbet uygulamaları, ajanda, rehber, notlar gibi diğer fonksiyonları da bünyesinde barındıracak. Arayüz üzerinden bu fonksiyonlar kontrol edilebilecek ve hızlı cevaplar verilebilecek. Kullanıcılar, örneğin yapılacaklar listesine göre bu ögeleri sıralayabilecek. Ya da rehberdeki bir kişi ile ilgili tüm ögeler bir araya getirilebilecek.

Samsung Focus, Google’ın Material Design tasarım dilini benimseyecek ve firmanın alıştığımız kendi çizgilerinden biraz uzaklaşacak. Hatta, Samsung tasarım çizgilerinden en fazla uzaklaşan uygulamanın Focus olacağı ifade ediliyor.

Samsung Focus, S-Pen uyumu ile Galaxy Note 6 modelinin farklılaştığı konulardan birisi olacak. Bununla birlikte, ilerleyen dönemlerde yapılacak güncellemeler ile uygulamanın Galaxy S7 gibi amiral gemi modellerine gelebileceği belirtiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim