Anlık Bildirim

Samsung CES 2014'te Nexus 10 sürprizi yapabilir

Samsung CES 2014'te Nexus 10 sürprizi yapabilir

CES 2014 fuarında sayısız firma iddialı standları ile boy gösterecek ve bugüne kadar gerek resmi duyuru, gerekse sızıntılar ile pek çok üründen fuar öncesi haberimiz oluyor. Ancak bugünlerde Tayvan'dan ilginç bir iddia gündeme oturdu.

İddiaya göre yeni Nexus 10 tableti Samsung tarafından CES 2014 fuarında lanse edilecek. Tabletin AMOLED ekran taşıyacağı da iddia ediliyor. 

Google, Nexus programı kapsamında Nexus 5 akıllı telefonu ile Nexus 7 2013 tablet modelini geçen yıl lanse etmişti. Ancak ilk Nexus 10 tablet modelinin devamı bir türlü gelmemişti. Kaynaklar Google'ın yeni Nexus 10'da LG ile yola devam edeceğini ısrarla dile getirmekteydi. 

Digitimes iddiasını güvenilir kaynaklara dayandırırken, pek çok ülkede ilk nesil Nexus 10 tablet modelinin stoklarda kalmamış olmasını da iddiasına destek olarak gösteriyor. Google'ın G Pad 8.3 tabletini Nexus programına alması nedeniyle yeni Nexus 10 modelinde ibrenin Samsung'dan yana döndüğü belirtiliyor.

Ancak şimdilik ne Google'dan resmi bir iz veya işaret var ne de Samsung imzalı yeni Nexus 10 modeline ait bir benchmark skoru veya sertifikasyon başvurusu ortaya çıktı. Yarın itibariyle iddiaların ne kadar gerçeği yansıttığnı görebileceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim