Anlık Bildirim

Samsung GT-i9300 modeline ait bir cihaz profili dosyası ortaya çıktı

MWC 2012 fuarında tanıtılmayacağı açıklanan ve Samsung'un 4 çekirdekli Exynos işlemcisini kullanacak Galaxy SIII modelinin, GT-i9300 kod adına sahip olacağına dair işaretler firmanın resmi indirme sayfalarında ortaya çıkmıştı. Ancak internete sızdırılan bir cihaz profili dosyasında önemli bir ayrıntı dikkat çekiyor.
Android Community sitesi tarafından Samsung'un mobil sayfalarından elde edilen profil bilgileri GT-i9300 kod adlı modelde 1024 x 600 piksel ekran çözünürlüğüne işaret ediyor. Bu çözünürlük HD ekran sunacağı iddia edilen Galaxy SIII modeline ait olabilir. Ancak bu durumda model için tam bir hayal kırıklığı olacaktır. Samsung tarafından kısa süre önce duyurulan 7 inçlik Galaxy Tab 2 modelinde aynı çözünürlük vardı ancak kod adının GT-i9300 olamayacağı belirtiliyor.
Çünkü GT-i9100 kod adı Galaxy S II için, i9250 kod adı da Galaxy Nexus için kullanılmıştı. GT-i9300 kod adının üst seviye bir Galaxy modeline ait olacağı kesin görülüyor. Galaxy Nexus modelinin 1280 x 720 HD çözünürlük, Galaxy Note modelinin ise 1280 x 800 piksel çözünürlük sunduğu düşünüldüğünde Galaxy SIII modelindeki tüketici beklentisi de aynı orandaki çözünürlük olacaktır.
Bu durumda iki ihtimal ortaya çıkıyor. Samsung Galaxy SIII belirtilen ekran çözünürlüğünde çıkabilir ancak tüketici bu durumda hayal kırıklığına uğrayacaktır. Ayrıca yüksek çözünürlüklü rakip modeller ile rekabet şansı düşecektir.
Diğer ihtimal ise Galaxy SIII yüksek ekran çözünürlüğüne sahipken GT-i9300 kod adlı başka bir model daha MWC 2012'de tanıtılabilir. Bunun Galaxy S 2 Plus olması ihtimali yüksek. Bu durumda Galaxy SIII modelinin daha önce internete sızan GT-i9500 kod adını taşıyacağı tahmininde bulunabiliriz. Haftaya başlayacak fuarda bu konular netlik kazanacaktır.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5561 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s3
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim