Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A serisi yeni yıla hazırlanıyor

Samsung’un beğenilen Galaxy A akıllı telefon serisi, yeni yıl için hazırlıklara başladı. Test sonuçları ve kargo veri tabanlarında ortaya çıkan bilgiler yıl sonuna işaret ediyor.

Samsung’un akıllı telefon pazarındaki önemli silahlarından olan ve iki yıldır başarılı bir şekilde varlığını sürdüren Galaxy A serisi, 2017 yılı hazırlıklarına başladı. Test sonuçları donanım tarafında biraz daha çıtanın yükseldiğini gösteriyor.

Test sonuçlarında ortaya çıkan Galaxy A5 2017 modeli Samsung’un Exynos 7880 yonga setini kullanıyor. Hali hazırdaki Snapdragon 615 yerine, 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği ile Mali-T860 grafik birimi kullanan Exynos 7880 performansı önemli oranda arttırmış oluyor. Yine RAM miktarı da 3GB seviyesine çekilmiş.

Samsung’un orta seviyede mücadele eden Galaxy A5 2017 modelinin performansını önemli oranda arttırması, şüphesiz diğer modellerin de potada olduğunu gösteriyor. Özellikle A7 ve A9 2017 modellerinde performans çıtasının yine çok yukarılara çekildiğini görebiliriz.

32GB arttırılabilir kapasite ve Android 6.0 işletim sistemi barındırdığı görülen model, seriden alıştığımız üzere alüminyum kasa alaşımı ile gelecektir. Galaxy A serisi genelde yılın sonlarında piyasaya çıkıyor. Bu yıl da Kasım-Aralık dönemlerinde yeni serinin piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim