Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Alpha projesi rafa kalkabilir

Samsung Galaxy Alpha projesi rafa kalkabilir

Samsung'un premium tasarım diline geçişteki ilk örnek olarak gösterilen Galaxy Alpha akıllı telefon modeli kendinden sonra gelen Galaxy Note 4 ve Galaxy A serisi için de referans olmuştu. Ancak Samsung'un premium ürünler konusunda strateji değiştirdiği ifade ediliyor. 

Güney Kore'den gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy Alpha akıllı telefonunun üretimini durdurma kararı aldı ve kaynaklarını Galaxy A gibi orta ve giriş seviyesi akıllı telefonlara yönlendirmeye başladı. En geç 2015 başlarında Galaxy Alpha üretimi durmuş olacak. 

Samsung'un neden böyle bir karar aldığı konusunda bir bilgi yok ancak Galaxy Alpha modeli orta seviye bir cihaz olmasına rağmen 600 Avro civarındaki amiral gemi seviyesine yaklaşan fiyatı nedeniyle oldukça eleştirilmişti. Muhtemelen cihazın beklenen satışları yapamaması maliyetlerin karşılanamamasına sebep oldu. Galaxy A serisine yöneliş de zaten bunu gösteriyor. 

Bölge bölge satışa sunulan ve ülkemizde de Ocak ayında piyasaya çıkması beklenen Galaxy A serisi ise en yüksek 365$ fiyat etiketine sahip. Metal bir kasa kullanan serinin satışa sunulduğu bölgelerde ilgi gördüğü belirtiliyor. Bu bakımdan seriye bir de Galaxy A7 modelinin ekleneceği biliniyor. 

Şimdilik Samsung'un yeni stratejisi ile ilgili resmi bir teyit yok. Ayrıca Samsung'un premium çizgisini devam ettireceği Galaxy S6 modelinin durumu da bu haber sonrasında belirsizliğe düşüyor. Ancak gelecek yıl başlarında kesin bilgiler elimizde olacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1860 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim