Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Core modeli internete sızdırıldı

Samsung Galaxy Core modeli internete sızdırıldı

Galaxy S serisi ve Galaxy Note serisinde yılda bir akıllı telefon tanıtımı politikası izleyen Samsung, bunun haricinde tüm segmentlere hitap eden onlarca model pazara sunuyor. Yeni iddialara göre bunlara Galaxy Core adlı yeni bir model daha eklenecek.

Samsung'un görselleri sızan Galaxy Core adlı modeli Asya ve Avrupa odaklı orta seviye bir akıllı telefon konumunda. GT-I8262 kod numarasına sahip olan modelde 4.3 inçlik 800 x 480 piksellik bir ekran yer alıyor. 

1.2GHz saat hızında çalışan bir işlemciye sahip cihazda 768MB RAM kullanılmış. 5MP çözünürlükte arka kamera, 8GB depolama kapasitesi, microSD kart desteği, Bluetooth, WiFi, GPS, 1800mAh batarya, 8.95mm kalınlık, 140gr ağırlık, Android 4.1 işletim sistemi şeklinde diğer özellikleri mevcut. Görsellerde modelin çift SIM kartlı versiyonu bulunsa da tek SIM kartlı bir versiyonunda bulunacağı tahmin ediliyor.

Modelin ilk olarak Rusya'da 417$ fiyat etiketiyle satışa çıkacağı notu düşülmüş. Sonrasında ise diğer ülkelere sunulacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1772 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim